« СОЈА БУРГЕР | Main | „ДЕМАНТИ“ ПРЕТХОДНОГ ПОСТА у вези др Пфаф-а »
Састав: сојина протеинска концентрација, соја гранулат, пиринчано брашно, биљна масноћа, биљни загушњивач, морска со, зачини.
Без холестерола и без конзерванса.
Цена: 200 грама / 160 динара
Произвођач: Macrobiotic prom, Београд
Све четири виршле су спојене. Приликом кувања набубриле су (било је уграђеног ваздуха :) На крају су чак саме излазиле из лонца. Приликом једног насилног враћања једног дела који је изашао из воде пукла је једна од „средњих“ па је гомила садржаја завршила у води.
Оно мало што је остало (отприлике половина) сам пробао и делује ми као онај паризер од соје. Јестиво али нема укус. Обзиром да је само половина виршли била употребљива морао сам да додатно да скувам неколико јаја. Јаја су обично пуна холестерола (ваљда :), али ово су била она „здрава јаја“ из Максија. Бацио сам кутију тако да сада немам прецизнији опис, али углавном нису стандардна него обогаћена нечиме и ваљда су од кокошки које једу здравију храну or something.
Xmm voleo bih to da probam.. si probao da dodas senf-a.. nema virsli bez senfa.. pa makar bile one od soje ili ne ;))
Хм. Да, сенф. Браво, тога се нисам сетио. Мада, у принципу, мене је интересовао „укус“, а тада пробам без додатака.
Наравно, јео сам те виршле уз јаја, сир и салату тако да није била нека фрка.
Проблем ми је био са бургерима :)
Ma ja ne volim senf i na obicnim virslama :) hehe :) BTW jel sanf zdrava hrana.. posto ga ja bas dosta jeden svaki dan??
Где си мене нашао да питаш :) Откуд знам. Вероватно није, али ко зна, можда и јесте.
Ја имам по паковање delikates и pikant које трошим само кад правим копију хотдог-а (пукнем 2 куване виршле у кифлу по вертикали и напуцам сенф и кечап)
| « | Април 2007 | » | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| По | Ут | Ср | Че | Пе | Су | Не |
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | ||||||