« Први утисак | Main | Why do it? »
Мени у ствари ово и није први утисак, односно први сусрет са макробиотичком кухињом, већ ме је сестра у тај свет увела прошле године.
Паштета од соје је very solid. У ствари не, није веома чврста, већ веома солидна, а нарочито у комбинацији са димљеним тофу сиром (оним мекшим) и маслинкама са бадемом и паприком. Хлеб који сам користио у овој варијанти био је овсени бесквасни.
« | Април 2007 | » | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
По | Ут | Ср | Че | Пе | Су | Не |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |